camping U dvou orechu "bij twee notenbomen" gelegen in de Sumava Tsjechie

                  Kamperen in Tsjechie

Camping U Dvou Orechu

                     Adults Only

 
home
contact
over ons
camping
sumava
cultuur
omgeving
route
tarieven
reserveren
fotoalbum
wandel-
arrangementen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   
natuur arrangement aktief
 

 

Wandelreis

7 daags wandelarrangement

Programma*

Dag 1: aankomst met welkomstdrankje
Dag 2: een dag om even bij te komen van de reis en kennis te maken met de omgeving
Dag 3 Een combinatie van wandeling en treinreis. U reist met de trein naar Spicak vanwaar U terug loopt naar de camping, lengte van de wandeling 16 km, grotendeels bergaf. Een mooie wandeling om Uw week mee te starten.
Dag 4 Deze wandeling voert U over de heuvelrug waar U vanaf de camping op kijkt. U komt door verscheidene pitoreske dorpjes. De lengte van de wandeling is 22 km
Dag 5 Vandaag wandelt U naar de Burcht Klenova alwaar U een schitterend uitzicht heeft richting de camping. De Burcht is ook te bezichtigen en er is een restaurant waar U heerlijk kunt genieten van een verfrissing en maaltijd. Lengte 19 Km.
Dag 6   Een wandeling naar de Mustek op 1227 meter hoogte waarbij U kunt genieten van schitterende uitzichten en bloeiende bergweiden.
Dag 7 Deze dag kunt U vrij besteden. Uiteraard kunnen wij U hiervoor diverse tips geven, zoals een bezoek aan het mooie Klatovy.
Dag 8 Dit is alweer Uw vertrekdag, maar U bent natuurlijk vrij om Uw verblijf bij ons te verlengen want er is nog veel meer te zien en te wandelen.
* U kunt Uw programma naar believen, en afhankelijk van het weer uiteraard zelf  wisselen. Ook kunt U zelf Uw aankomstdag bepalen.
  Meer informatie over dit arrangement