camping U dvou orechu "bij twee notenbomen" gelegen in de Sumava Tsjechie

                  Kamperen in Tsjechie

Camping U Dvou Orechu

.                   Adults Only

 
home
contact
over ons
camping
sumava
cultuur
omgeving
route
tarieven
reserveren
fotoalbum
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

reserveren

Reserveringsvoorwaarden

Reservering:
Aangezien wij over een beperkt aantal plaatsen beschikken, is het, wanneer u verzekerd wilt zijn van een plek, raadzaam om te reserveren,  zeker voor de drukkere vakantieperiodes.
Een reservering doet U door middel van het invullen van het on-line formulier. U kunt hierbij voorkeur voor een plek aangeven maar garantie dat U die plek ook krijgt kunnen wij echter niet geven.
De betaling van de door U te reserveren plaats vindt U onder het kopje "betalingen". De kampeerplaats mag uitsluitend bezet worden door diegene die op uw reserveringsformulier staat vermeld. 

Aankomst en vertrek:
De gereserveerde kampeerplaats is op de dag van aankomst vanaf 14.00 uur beschikbaar. Op de vertrekdatum dient de plaats voor 's middags 12.00 uur schoon te zijn achtergelaten. 
Bij verlate aankomst zonder bericht, heeft Camping U DVOU ORECHU het recht om de gereserveerde kampeerplaats  24 uur na de afgesproken aankomst datum  aan derden te verhuren, zonder dat recht op restitutie van reeds betaalde gelden bestaat.
Bij verlate aankomst met berichtgeving wordt altijd de aankomstdatum vermeldt op het reserveringsformulier aangehouden .
Ook bij eerder vertrek wordt de door U vermelde vertrekdatum aangehouden bij de eindafrekening.

Dichte grondzeilen in de voortent van caravan of vouwwagen,  zijn niet toegestaan, met uitzondering van vaste grondzeilen, gaatjes matten en andere luchtdoorlatende matten zijn wel toegestaan.

Betalingen.
Na het insturen van Uw reserveringsformulier ontvangt U van ons een faktuur.
U dient 100 euro  inclusief 10 euro reserveringskosten, binnen 14 dagen na faktuurdatum  aan ons te voldoen.
Het bedrag van 90 Euro zal met de eindfactuur verrekend worden. Pas na ontvangst van de aanbetaling is de reservering defenitief. Geen aanbetaling betekend geen reservering.

Wijzigingen:
Op uw verzoek kunnen,  voor zover mogelijk,  zonder extra kosten wijzigingen worden aangebracht in de gereserveerde periode, mits dit vroegtijdig overlegd wordt.

Annuleringsvoorwaarden:
Een annulering dient altijd schriftelijk en aangetekend te geschieden, er bestaat echter geen recht op restitutie van door U aanbetaalde gelden. Wij raden U daarom ook aan zelf een annuleringsverzekering af te sluiten.

Privacyverklaring

Wij respecteren de persoonsgegevens van onze gasten en dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Verwerking van de persoonsgegevens gebeurt op een wijze, die in overeenstemming is met de eisen die de Wet Bescherming Persoonsgegevens stelt.

Doeleinden van de gegevensverwerking

Uw persoonsgegevens worden door ons verwerkt voor het aangaan en uitvoeren van overeenkomsten ter zake juridische diensten zoals het verplicht bijhouden van een nachtregister.

Wij raden u aan onze algemene voorwaarden rustig en aandachtig  door te lezen, bij eventuele onduidelijkheden verzoeken wij U contact met ons op te nemen.